Ook 2e KNMV wedstrijd afgelast

Kevin en Max zouden vandaag hun 1e KNMV wedstrijd van dit seizoen gaan rijden in Emmen. Beiden waren goed voorbereid en hadden er zin in. Max was de avond van te voren al gegaan en had al even de baan ge├»nspecteerd en gezien dat de baan er niet best bij lag. Als er nog meer water zou vallen… Nou ’s nachts werden we af en toe gewoon wakker van de regen die er viel. Toch vertrok Kevin ’s ochtends in alle vroegte richting Emmen en werden de motoren van Max al klaargezet. Maar het regende en waaide flink. Rijden zou geen pretje worden… Om 8 uur werd de stilte verbroken door de speaker die omroep dat de wedstrijd was afgelast.┬á Balen voor de jongens die er zin in hadden maar wel begrijpelijk gezien de verschikkelijke toestand van de baan.

No Comments

Geef een reactie