Kevin rijdt top drie 1e wedstrijd grote wielen!

In Heerde mocht Kevin tijdens de eerste clubwedstrijd voor het eerst laten zien hoe het hem vergaat in de 65cc grote wielen klasse. En dat viel zeker niet tegen!

UPDATE: Dennis van de Kruisweg stuurde nog een paar hele mooie foto’s:

De baan was mooi geprepareerd, maar was onder de bovenste laag toch nog erg nat door alle regen van de dagen ervoor. Tijdens de training lag hij er nog mooi bij en Kevin liet zien dat hij het behoorlijk naar zijn zin had op de grote wielen. Dit ging toch een stuk harder dan met de kleine wielen. Toen hij van de baan kwam straalde hij helemaal omdat hij het erg leuk had gevonden.

De start was prima tijdens de 1e manche en Kevin kon zelfs een tijd bij de nummer 2 aanklampen. Niet verkeerd, want deze jongen had vorig jaar toch een prachtig resultaat behaald in Kevin zijn klasse bij de KNMV. En dan ook nog te bedenken dat Kevin er ook een hele tijd door zijn blessure uit is geweest.  Kevin kon zijn 3e plaats makkelijk verdedigen en had een flinke voorsprong op de nummer 4. De snelheid zat er goed in.

Ook in de 2e manche was de start weer goed. Leuk om te zien dat hij nu wel goed kon starten, juist waar hij het afgelopen seizoen direct veel plaatsen verloor. Dit geeft goede hoop voor het seizoen dat zondag 1 maart in Makkinga begint! De baan lag er nu behoorlijk zwaar in. Kevin kon niet het tempo van de nr.s 1 en 2 volgen maar kon wel weer goed afstand nemen van nummer 4. Zelfs op deze zware baan weet Kevin zijn Buitenhuis Racing KTM naar een mooie podiumplek te sturen. Wat een mooie voorbereiding voor de start van het seizoen. Vol goede moed op naar Makkinga.

One Comment

  1. Goed gedaan jochie!

    1

Geef een reactie