Buitenhuis Racing levert Oakley crossbrillen en -kleding

Deze week is er contact geweest met Oakley Nederland. Oakley is een gerenommeerd merk met meer dan 30 jaar ervaring in de motorcross. Buitenhuis Racing heeft het voorrecht dealer te mogen worden van deze hoogwaardige lijn van kleding en crossbrillen.

Topcrossers als Ricky Carmicheal en James Stewart rijden ook met deze brillen. De lenzen zijn gemaakt van Lexaan met een iridium coating, waardoor deze brillen zeer krasvast zijn. Oakley maakt o.a. ook brillen voor het leger en de ME, dus je kunt wel nagaan dat ze tegen een stootje kunnen. Natuurlijk zien ze er allemaal ook erg ‘dik’ uit:

Buitenhuis Racing, dé Oakley dealer van midden-Nederland

Dus kom een keer kijken naar deze brillen bij ons in de shop!

2 Comments

  1. Heey Peet,

    Leuk dat je Oakley dealer bent.

    Groetjes Max

    1
  2. dat is vet dat je oakley brillen verkoopt

    2

Geef een reactie