Het HvH MX Racing Team


Ook het Hopman van Halteren MX team is met technische ondersteuning van Buitenhuis Racing weer helemaal klaar voor seizoen 2009. Damian Bergevoet zal met een KTM 65SX uitkomen in KNMV Jeugdkampioenschap! Na verleden jaar op een 10e plaats geeindigt te zijn, zal er dit jaar worden geprobeerd voor het podium te gaan.

In overleg met Peter Buitenhuis heeft het HvH Racing team besloten te gaan rijden met technische ondersteuning van Buitenhuis Racing. Het complete MX Racing Team bestaat uit:

– Jonathan Hopman
– Zylvester van Halteren
– Jan Meester
– Arjan Meester
– Sam Meester
– Dion Waldman
– Damian Bergevoet

Jonathan zal uitkomen in het MON en KNMV kampioenschap. Zylvester zal de DMX en clubwedstrijden gaan rijden. De Meestertjes zullen proberen hoge ogen te gooien in clubverband op zowel de circuit de Leemkuil in Ermelo als op Nunspeet en SALZ. Dion en Damian zullen respectievelijk rijden in het 50- en 65cc KNMV jeugdkampioenschap.

Buitenhuis Racing hoopt dat het HvH MX Racing Team er een top seizoen van maakt en ziet uit naar mooie resultaten.

De website van het team is te bezoeken via http://www.mxracingteam.nl/

No Comments

Geef een reactie