Bastiaan en Tom klaar voor “De Slag van Scheveningen”

Aanstaande zondag is het dan eindelijk zo ver! Twee jaar lang hebben ze moeten wachten totdat ze “groot” genoeg waren om ook aan de Red Bull Knock Out mee te mogen doen. Dit jaar gaan onze twee 15 jarige fanatiekelingen het dan echt meemaken wat het is om tussen 650 rijders mee te knallen door het zware zand van Scheveningen. 

Bastiaan zal nog op zijn KTM SX250F aan de start verschijnen en Tom zal met zijn nieuwe door Buitenhuis Racing geprepareerde Yamaha YZ250F, de strijd aangaan met de elementen, maar waarschijnlijk vooral met zichzelf.  Eerst anderhalf uur! Als ze dan nog kunnen en bij de betere helft zitten, mogen ze na 45 minuten nog eens anderhalf uur. En dan te bedenken dat een manche normaal nooit langer dan een half uur duurt!

Het mooiste is natuurlijk als je erbij bent om de mannen aan te moedigen en de echte sfeer te proeven. Lukt dit niet, volg dan het hele spektakel via RTL 7 die rechtstreeks uitzenden. Wil je de verrichtingen van Bastiaan en Tom dan toch direct volgen, ga dan naar www.redbullknockout.nl en download daar een programmaatje waarmee je hun direct kunt volgen. Je hoeft alleen maar het rijnummer van Bastiaan (456) of Tom (416) in te voeren en je kunt live zien op welke plaats ze rijden, hoe lang ze gereden hebben, hoelang ze met hun huidige ronde bezig zijn. Lijkt me erg leuk! Hou de site maandag in de gaten voor het eerste nieuws. 

 

No Comments

Geef een reactie