Bastiaan maakt de overstap van KTM naar Yamaha!

Jaja, we gaan het toch doen! De KTM’s gaan eruit en er komen nieuwe Yamaha’s voor terug…

Nadat Peter Buitenhuis officieel dealer is geworden van Yamaha zijn er veel twijfels en gesprekken geweest. Pa vond het wel best en was zeer tevreden over KTM, maar omdat Bastiaan ook volgend jaar weer in het Buitenhuis Racing team zit en zijn teammaatjes ook deze overstap maken hadden we bijna geen keus, en hebben we ook gekozen voor Yamaha. Bastiaan heeft dan ook nog mee mogen doen aan de Yamaha test-dag, Bassie was super te spreken over de motors!
We hebben nu alweer super veel zin in seizoen 2009!!

Bastiaan gaat dan ook vanaf 6 december weer volop aan de bak voor zijn conditie en begint hij in Januari weer volop met de motortraining, misschien al wel op de Yamaha…

No Comments

Geef een reactie