Nog even wat extra trainen voor de Red Bull Knockout waar Bastiaan aan mee zal doen

Nu het ‘cross-seizoen’ afgelopen is word er ook niet meer zoveel gereden. Maar omdat in het weekend van 16 November de Red Bull Knockout strand race is moest er toch weer even een zware baan opgezocht worden vandaag.

Eerst zijn we naar een open stuk gereden omdat we dachten dat het daar wel zwaar zou zijn, maar dat viel flink tegen. Pa Chris vond het wel wat en had zich al snel omgekleed om op de motor te springen. Bastiaan had het al gauw gezien daar en daarom zijn we als een speer doorgereden naar Nunspeet. Dat was geen makkelijke baan, maar wel wat we zochten, want de strand race is pas echt zwaar!!! 2 keer 20 minuten gereden totdat het donker was en weer opweg naar huis. Deze week nog even flink aan de conditie werken, en dan moeten we er klaar voor zijn. Hier onder vind je nog wat foto’s van de TWEE rijders!

Groet Maud

Bastiaan Klee traint voor Redbull Knockout

Bastiaan Klee traint voor Redbull Knockout

Bastiaan Klee traint voor Redbull Knockout

Bastiaan Klee traint voor Redbull Knockout

Bastiaan Klee traint voor Redbull Knockout

Bastiaan Klee traint voor Redbull Knockout

No Comments

Geef een reactie