Tom 16e in het NK KNMV MX2 Jeugd!

Na de laatste wedstrijd van afgelopen zaterdag in Heerde kon de eindstand worden opgemaakt in de stand van het Nederlands Kampioenschap. Stijn Blom wist de titel zeer overtuigend te winnen, maar Tom wist als eerste jaars toch op een fraaie 16e plaats te eindigen! Ruim binnen de doelstelling die we ons aan het begin van het jaar hadden gesteld om bij de eerste 20 te eindigen. In totaal namen 115 rijders deel aan de KNMV MX2 Jeugd.

Aardig detail is dat Tom van alle eerste jaars op een derde plaats eindigde! 

Uiteraard is deze fantastische prestatie voor een groot deel te danken aan de grote inzet en begeleiding van Buitenhuis Racing en de hulp van alle sponsoren! Iedereen hartstikke bedankt hiervoor en op naar het volgend jaar.

 

One Comment

 1. Hey Tom

  Nou Tom hartstikken goed van je we zijn weer trots op je.
  In ieder geval proficiat met je behaalde plaats,je hebt het verdiend hoor.
  Nou Tom ga zo door ik blijf je volgen hoor.
  De groetjes van opaJan en oma Nel
  xxxxxxxjes

  1

Geef een reactie