De laatste KNMV wedstrijd van dit jaar werd verreden in Heerde


Dit keer een half uurtje langer uitslapen, want Heerde is maar een half uurtje bij ons vandaan… We hadden er weer goed zin in, want Heerde is toch wel Bastiaan zn thuisbaantje!

Tijdtraining
Er waren 53 rijders aanwezig, maar toch werd er vandaag in één groep gereden, dus geen A en B-finale. Ook wel is leuk voor Bassie. Het ging hem niet makkelijk af, hij zette geen snelle rondes en het ging helemaal niet lekker! Uiteindelijk had hij een 40e tijd.

1e manche
Hij moest aansluiten op de 2e startrij. Hij was niet slecht weg en er waren nog wat valpartijen, dus schoot hij vlot op naar voren… Het verschil met de training en deze manche was GROOT! Hij reed super rond, hij was weer in strijd met van der Linden, maar die kon hij goed achter zich houden! Bastiaan is 25e geworden, boven verwachting!!
Hij was helemaal kapot, maar dat mocht ook wel na zo’n manche met zo’n zware baan. Gelukkig was die gelijk weer goed opgedroogd, (na de training was hij goed chagrijnig). Op naar de 2e manche…

2e manche
Hij had wel weer een goede start, goed de drukte door. Het ging weer super en het leek erop dat er niks meer mis kon gaan! Dat ging het ook niet, maar na de eerste 10 minuten is hij gevallen, gelukkig kon hij snel weer op de motor stappen. Hij heeft wel wat plekjes laten gaan hierdoor. Maar na de val ging het nog steeds lekker en is hij 31e geworden!

Totaal van de dag is hij 27e geworden, helemaal super om zo het seizoen af te sluiten…
Totaal in het klassement, van het hele jaar,is hij geëindigd op een 32e plek!

Ons doel was om dit jaar te eindigen in de top 40, omdat het Bastiaan z’n 1e knmv jaar was.
Het is hem aardig goed gelukt en dat met behulp van zijn vader, oom Albert en het Buitenhuis Racing team.

Hierbij wil Bastiaan jullie dan ook alle bedanken voor dit leuke, spannende, gezellige en TOP seizoen! Volgend jaar staat hij dan ook zeker weer aan de start!!!!

No Comments

Geef een reactie