Bastiaan rijdt in Valkenswaard

Een week of 2 geleden was Bastiaan gevallen met een motortraining en bleef daardoor last houden van ze schouder. Eerst nog even aangekeken, maar de pijn bleef. Toch maar even langs de dokter geweest, maar die zag het als een zware kneuzing en wat kleine inscheuringen van de spieren. Even 3 dagen rust houden en dan mocht die weer aan de bak. Zo gezegd zo gedaan natuurlijk…Bastiaan op Valkenswaard

 
Gister werd dan weer de KNMV wedstrijd in Valkenswaard gereden.
 
Bastiaan ging de eerste rondes super, had een 15e tijd.
 
Jammer genoeg ging het daarna mis, hij viel 2 keer op dezelfde bult en dus heeft hij maar 1 ronde tijd kunnen zetten, een 23e tijd.
 
1e manche
Een super start!!!! Hij kwam als 3e door, (dacht nog bijna een kopstart).
Hij kon jammer genoeg het tempo niet volhouden van de kopmannen, dus na de 1e twee rondes lag hij een plekje of 8. Het ging hem niet makkelijk af, ik zag dat hij bij de knippen en vele ketsers verstijft reedt, last van die schouder natuurlijk. Hij lag op een 9e positie maar die nummer 10 reedt aan zn achterwiel. 2 meter voor de finish kwam hij Bastiaan dan ook voorbij,  maar toch  geëindigd op een 10e plek!
 
2e manche
De schouder even een beetje behandelt zover het kon, beetje Reflex opgespoten en klaar voor de 2e manche. De start, hij lag een plekje of 10. Het ging voor geen meter, de pijn werd erger en de baan was er natuurlijk ook niet makkelijker op geworden voor hem. Hij zat maar nee te schudden met zn hoofd waardoor wij genoeg wisten. Hij heeft netjes de wedstrijd uitgereden en is geëindigd op een 15e plek.
 
Best wel tevreden over deze dag. Bastiaan zelf baalde als een stekker en werd er niet vrolijker op toen hij weer thuis was.
 
Volgende week is Mill aan de beurt, alweer de ena laatste wedstrijd van dit seizoen!

No Comments

Geef een reactie