Kevin clubwedstrijd salz

Zaterdag 20 september clubwedstrijd+dmx op de salz.
 
De tijdtraining ging goed, ik zat lekker in mijn vel en zette een tiende tijd neer tussen de 65 grote wielen in het was de eerste tijd van de kleine wielen. Dus dik tevreden over de training.
 
De eerste manche, ja je raadt het al de start was weer niet super en moest dus weer vechten om naar voren te komen. Dus op zoek naar Roy Leenheer en ja, hij kwam in het zicht dus ik dacht nog even het gas erop en net in de laatst ronde net voor de finish kon ik hem in halen. Dat betekende dus eerste van de kleine wielen!
 
De tweede manche de start het zelfde probleem maar was al snel naar voren en ik was weer eerste van de kleine wielen dus totaal winnnaar van de dag van de kleine wielen. Ik had het erg naar mijn zin deze dag het ging weer eens lekker. Super!

No Comments

Geef een reactie