Tom op het podium voor de Zuid-Holland Cup

Om het wedstrijdritme niet te verliezen werd besloten zaterdag een wedstrijd te rijden om de Zuid-Holland Cup in Arkel. De baan lag er goed bij en Tom had er zin in . Beide manches wist Tom kopstart te pakken en een flink gat naar de concurrentie te slaan. Beide keren bleek het gat niet groot genoeg om vice-wereldkampioen Donny Bastemeijer achter zich te houden, maar hij hoefde niet al te veel toe te geven. Beide manches eindigde hij op een verdienstelijke 3e plaats met grote voorsprong op de nummer 4. Met een goed gevoel en bijbehorende beker gingen we weer huiswaarts.

One Comment

  1. hey tom
    bedankt voor het snelle handelen toen mack viel in arkel, we hadden je daar júist nodig!
    súper gereden trouwens vriend!

    fam bouwense

    1

Geef een reactie