Max voorlopig uitgeschakeld

Persbericht:

“Tijdens een training met Rinus van der Ven in Westdorpe heeft Max Engelen zijn knie gebroken. Max staat op dit moment 2e in de tussenstand voor het Nederlands Kampioenschap bij de KNMV in de klasse 65cc hoge wielen na 26 manches. Tijdens de 2 daagse training ging Max op de 2e dag weer snel rond, maar gleed op de gladde baan voor een schans weg en ging helemaal dwars over de schans heen om vervolgens een aantal malen over de kop te gaan. In het ziekenhuis in Terneuzen werd geconstateerd dat hij zijn knie had gebroken en dat zijn onderbeen verdraaid stond onder zijn knie, maar helaas konden ze hem daar niet snel opereren. Gisteren is Max in Nijmegen alsnog geopereerd om zijn onderbeen weer recht te zetten onder zijn knie. Deze operatie is gelukt en Max is vandaag weer thuis gekomen uit het ziekenhuis. Max zal naar verwachting over 4 weken voorzichtig kunnen beginnen met revalideren en pas na 8 tot 10 weken zijn motortraining kunnen hervatten. Max zal hierdoor een aantal KNMV wedstrijden missen waaronder zijn thuiswedstrijd in Leusden. Max vindt het leuk om een kaartje te krijgen: Woudenbergseweg 30, 3953 MG Maarsbergen. U kunt natuurlijk ook een berichtje achterlaten in het gastenboek van het Buitenhuisracing Team: www.buitenhuisracing.nl.”

Max in betere tijden…

4 Comments

 1. hoi max dat is geen mooi bericht maar ik hoop dat je gauw weer op de motor kunt .we wensen je heel veel sterkte toe .fam berfelo 10

  1
 2. Hee Max,

  Sjonge jonge.. wat is dit nu weer.?!
  Je zal wel veel pijn hebben aan je knie man…
  Naja, ik hoop dat je weer snel op de motor kan om nog een paar puntjes te kunnen scoren bij de Knmv want ja, nu verlies je die 2e plaats waar je het hele jaar zo je best op heb gedaan.
  Volgend jaar weer een nieuw jaar en dan ga je het nog beter doen! 😉
  Heel veel sterkte,
  Groetjes Shirley en de rest van de Verkade’s…

  2
 3. Hoi,

  op trainingsweek giesbers hoorde we van Rinus wat er met je was gebeurd, dat is niet best. Ik hoop dat je snel herstelt en dat je niet veel pijn hebt en hoop je snel te zien. veel sterkte met je blessure en de groetjes.
  Nick Horsten#17 en Familie

  3
 4. Hallo Max, we zijn net terug van vakantie en toen gingen we natuurlijk even de diverse nieuwssites bekijken om te zien wat er zo al gebeurd was in motorcrossland,…..en wat lezen we tot onze schrik!!! Wat balen zeg, knie gebroken…. We hopen dat je snel weer op de been bent. We wensen je heel veel beterschap en hopen je spoedig weer op je motor te zien!
  Groetjes, de Kroontjes

  4

Geef een reactie