Kevin in Vlissingen


Zaterdagmiddag op weg naar het verre Vlissingen.
 
Met papa en mama en zus Kelly zijn we vertrokken naar het verre Vlissingen. Daar aangekomen was het nog niet druk omdat vele eerst in Axel moesten rijden. Dus ben ik op mijn gemak de baan wezen lopen. Eindelijk kwam de rest van onze club aan, de fam Engelen en de fam Geerling met onze Rowin in het gips en fam de Geer. Na nog wat te hebben gefietst op naar bed voor de volgende dag.
 
Zondag begonnen ze pas om tien uur met trainen dus dat was wel erg lekker de tijdtraining ging weer niet zo lekker maar het was ook totaal geen leuke baan. IK had een dertiende tijd.
 
De eerste manche had ik zoals gewoonlijk weer geen goede start en dan was het moeilijk om er bij te komen ik ging bijna als laatste door de bocht maar reed toch nog naar een twaalfde plaats toe.
 
De tweede manche hopen dat de start beter ging en ja ja ik had eindelijk eens geluk ik zat er dit keer beter bij dus ik hoefde niet van achter te komen en ben ook deze manche op een twaalfde plaats geeindigd en totaal van deze dag ben ik ook twaalfde geworden.En in het totaal klassement sta ik op dit moment ook op een twaalfde plaats.  

No Comments

Geef een reactie