Max rijdt sterke wedstrijd in Axel

Een prachtige baan daar in het verre Axel. Max genoot al bij het verkennen van de baan. In de tijdtraining kwam hij al snel tussen de achterblijvers en kon niet een echt snelle tijd neerzetten. Toch goed voor een 2e plaats.
 
1e Manche:
Max had een hele goede start en kwam samen met Rene de Jong al snel op kop. Max kon even aardig in het wiel blijven van Rene maar al snel zagen we dat Max zijn motor flink op en neer sprong op de knippen terwijl de motor van Rene strak er overheen ging. Max moest alles op alles zetten om zijn motor in bedwang te houden, hierdoor werd hij erg moe en moest Rene laten gaan. Gelukkig was zijn voorsprong op nr. 3 groot genoeg om de 2e plaats te pakken.
 
2e Manche:
Dit keer had hij een iets mindere start en moest vanaf een 10e plaats aan de wedstrijd beginnen. Al vrij snel reed hij naar de 4e plaats. Er ontstond een mooi treintje van 5 man waarbij Max precies in het midden reed. Max kon niet aan de 3e man voorbij en moest tegelijkertijd uitkijken dat hij zelf niet voorbij werd gereden door Yente die ook aan zijn achterwiel bleef plakken. Ronden lang bleef de spanning er in. 1 foutje en je was uit het treintje. Er veranderde niets meer en Max werd als 4e afgevlagd.
 
Max werd 3e totaal van de dag en mocht de dag erna direct weer aan de slag om zijn 2e plaats in de tussenstand voor het NK te verdedigen.

No Comments

Geef een reactie