Kevin rijdt op Halle


Vrijdags op weg met papa en mama en zus Kelly naar Halle.
 
Zaterdag moest ik rijden eerst tijdtrainen. Tijdtrainen is niet mijn sterkste punt maar had toch een vijftiende tijd.
 
De eerste manche had ik een goede start en reed ik de hele tijd op een twaalfde plek. Ik lag aardig in strijd met Kay Scholten maar ik kon redelijk voor hem blijven totdat mijn vader zei dat ik het binnen spoor in de bocht moest nemen en ja je raadt het al toen kwam ik ten val in de allerlaatste ronde en ja je snapt het zeker wel dat kostte mij plekken en kwam ik op een achtiende plaats terecht.
 
De tweede manche had ik weer een redelijke start en ik kwam weer redelijk rond lag weer rond een twaalfde plek maar weer helaas in het laatste rondje ging ik er hard vanaf wel een paar keer over de kop dus weer plaatsen verloren en weer naar een achtiende plaats dus totaal achtiende vandaag de dag maar wel met een goed gevoel naar huis.  

No Comments

Geef een reactie