Kevin KNMV wedstrijd in Emmen

Wat gaat het vandaag weer worden…Na drie weken geen knmv wedstijd te hebben gehad moesten we vandaag in emmen rijden ik wilde het daar toch ook gewoon weer gaan proberen met mijn blessure de tijdtraining ook daar ben ik niet zo goed in dus had ik een zeventiende tijd ja ja als de wedstrijd maar beter  gaat.
 
Zo als gewoon ging de start dus niet best en moest ik hard vechten om weer wat naar voren te rijden en ben de eerste manche zestiende geworden.De tweede manche ja geen wonder weer als laatste weg bij de start dus weer vechten om naar voren te rijden dit keer ging het beter als de eerste manche en reed ik als twaalfde. Net vlak voor de finish haalde ik Henkie Pater in maar op de bult sprong hij me toch weer voorbij waar ik ontzettend van baalde. Probeerde hem toch nog weer in te halen maar helaas het lukte net niet maar met een goede einduitslag van de dag totaal twaalf zijn we tevreden op weg naar huis gegaan. 

No Comments

Geef een reactie