Tom dik in de A in Veldhoven!

Tom vond het een erg leuke baan en had er best wel vertrouwen in. Dit bleek toen Tom in de 1e groep een super 12e tijd neerzette tijdens de tijdtraining. Veel rijders die vaker in de top rijden stonden achter hem.
 
1e Manche:
Tja dan sta je wel op de eerste startrij maar dan moet je wel durven meestarten. Tom rijdt al snel in het laatste groepje. Hij rijdt duidelijk op veilig en dat blijkt geen verkeerde keuze. Links en rechts vallen rijders en zo rijdt hij toch naar een prima 24e plaats. Niet  snel maar wel safe!
 
2e Manche:
Nu helemaal als laatste door de eerste bocht… Hij lijkt op de laatste plek te willen blijven rijden. Maar dan blijkt het toch weer dat een goede conditie helpt. Hij rijdt elke ronde een plaatsje verder naar voren. Zo komt hij heel moe maar toch vooral tevreden op een 25e plaats over de finish.
 
Totaal van de dag: 26e. Dit is precies dezelfde plaats als in de tussenstand voor het Nederlands Kampioenschap.
 
Op naar Budel…

No Comments

Geef een reactie