Tom fraai 3e bij MX2A in Veenendaal

Op zijn verjaardag crossen. Tom had eigenlijk meer zin in een feestje… Maar goed, crossen in Veenendaal is ook altijd erg leuk! Dit keer kon Tom meedoen met de Superklasse.
 
Tijdtraining:
Tom was al snel in zijn element en rijdt lekker op tempo rond. Tevreden met een 4e tijd!
 
1e Manche:
Geen goede start. Tom heeft veel moeite om een paar langzamere MX1 deelnemers in te halen. Dit kost zoveel tijd dat hij een flinke achterstand oploopt ten opzichte van nummer 3 in de MX2. Tom levert nog een mooie strijd met MX1 mannen en sluit deze manche af op een 4e plaats in de MX2.
 
2e Manche:
Betere start. Snel naar de 4e plaats. Meteen gaat hij achter de nummer 3 aan. Maar deze gaat ook harder rijden en Tom blijft lang op een 100 meter afstand volgen. In de laatste twee ronden rijdt hij plotseling snel naar de nummer 3 toe en het duurt niet lang voordat hij hem heeft ingehaald. Tom houdt goed vol en eindigt deze manche op een 3e plaats.
 
Totaal 3e van de dag. (Met twee “inters” voor hem!).

No Comments

Geef een reactie