Max wint met grote voorsprong in Veenendaal

Lekker een ontspannen wedstrijdje crossen op een industrieterrein! Max rijdt mee met de 85’s.
 
Tijdtraining:
Goede tijd! Ruim voldoende voor 1e plaats bij de 85cc kleine wielen en grote wielen.
 
1e Manche:
Slechte start. (Toch verkeerde plek!) Max rijdt weer snel naar voren, maar komt toch even ten val in een van de mulle bochten. Geen punt. Snel zit hij er weer op en rijdt weer snel naar de 3e plek. Hier moet hij nog even proberen Renzo voorbij te komen. Maar bij een poging Renzo voorbij te springen raakt Max de motor van Renzo en komt zo weer zelf ten val. Max zet weer snel de achtervolging in en haalt Renzo nog snel in. Hij rijdt hard naar de Tristan op de 1e plaats toe maar deze is net te ver weg. Max wordt zo 2e (1e kleine wielen).
 
2e manche:
Veel betere start en halverwege de eerste ronde pakt Max de kop en rijdt vervolgens ver weg bij zijn achtervolgers. Nummer 1 van de grote wielen komt meer dan 50 seconden later over de finish en de 2e man van de kleine wielen op meer dan 2 minuten…
 
Lekker dagje crossen!

No Comments

Geef een reactie