Kevin in strijd op SALZ

Deze keer moest ik ook nog op weg met mijn opa Herman omdat mijn vader nog steeds niet mee kan.
 
De tijdtraining ging best wel goed.Ik had de elfde plaats.
 
De eerste manche ging de start redelijk goed alleen kwam ik in de verdrukking door een dikke wolk stof.Maar ik ben na wat vechten met Roy Leenheer was ik toch nog net eerste geworden het was wel spannend tussen ons.
 
Tweede manche had ik een super start en kwam als vijfde door de tweede bocht heen,na weer een hevig gevecht met Roy Leenheer waar het echt om spande dan hij op kop en dan weer ik door een foutje van Roy kon ik mijn positie weer terug innemen en ben ik eerste geworden. Dus totaal ben ik eerste geworden dus met een trotse Opa en een mooie beker op naar huis!!

One Comment

  1. Super Kevin!!!!

    1

Geef een reactie