Kevin op Arkel

Met opa en met Eddy weer op weg naar de cross in Arkel.
 
Na een half uurtje te hebben gereden zijn we aangekomen, weer zonder mijn vader en moeder, maar ja dat is even niet anders dit is ook wel gezellig. De tijdtraining leek helemaal nergens op het ging echt niet.
 
De eerste manche weer een slechte start net zoals altijd maar ben negentiende geworden daar was ik niet echt helemaal blij mee dus dat betekende dat de tweede manche beter moest gaan.
 
De tweede manche had ik een goede start zowaar ik zat ongeveer op de tiende plaats met starten, en toen haalde twee hele snelle jongens mij in. Uiteindelijk ben ik veertiende geworden en daar ben ik wel wat blijer mee en totaal was ik deze dag zestiende geworden. Nu ook weer snel naar huis naar mijn vader en moeder toe die thuis zaten te wachten.

No Comments

Geef een reactie