VIDEO: KNMV jeugd op Westerbork

Man, man, wat was het barkoud. Ik dacht dat alles wel dicht zou gaan door sneeuwkou. Niets was minder waar. Dit weekend gingen Oldebroek en Westerbork gewoon door. Bij laatstgenoemde ben ik langsgeweest om te filmen. VIDEO
 
Ik kwam pas rond een uur of half 2 aan. Nog net op tijd om Tom zijn 2e manche in de MX2A te zien. Daarna meteen pauze en de loeizware baan werd door de vrijwilligers weer helemaal netjes gemaakt. Kevin, Max en Bastiaan (zijn pechstart dan) heb ik alleen de 2e manche van gefilmd. Hoewel het begin van de video lekker zomers weer lijkt werd het steeds kouder en guurder, aan het einde kun je zien dat de camera bibbert door mijn koude trilhanden. Gaaf om een wedstrijd te zien onder deze omstandigheden.

De video staat ook weer op youtube (http://www.youtube.com/watch?v=FA5bmCfiSPE)

2 Comments

  1. Wederom fantastisch camerawerk. Kan Studio Sport nog een puntje aan zuigen! Bedankt voor het nagenieten.

    1
  2. mooie film martijn pervekt

    2

Geef een reactie