Kevin rijdt goede wedstrijd in Westerbork

 Kevin Buitenhuis op Westerbork
Al vroeg op weg naar Westerbork want ik moest al om half tien trainen.
 
Daar aangekomen ging ik de baan bekijken en wat ik al dacht kwam uit. De baan was keihard bevroren maar het bleek dat de grote eerst moesten trainen om voor ons de baan wat los te maken.
 
De tijdtraining ging goed ik had de vijftiende tijd al was de baan nog wel moeilijk te berijden.
 
1e manche
De eerste manche ging ik bijna als laatste weg bij de start maar al snel begon ik met een inhaal race waardoor ik een tijde op de negende plek lag maar de baan was nog steeds niet zo goed berijdbaar dus viel ik in een bocht en kreeg ik moeizaam mijn motor overeind en toen moest ik hem nog aan krijgen dus ja je snapt het wel dat waren weer een paar plaatsen naar achter ik kwam op een zestiende plek door maar ik liet het daar niet bij zitten en ben naar een dertiende plek gereden en geeindigd.
 
2e manche
Bij de start weer bijna als laatste weg maar kwam als snel weer ergens op de vijftiende plaats te rijden en reed  langzaam weer wat naar voren maar je helaas remde ik mijn motor twee keer over dood en viel weer terug naar een vijftiende plaats waar ik ook op binnen gekomen ben .De totaal uitslag van deze dag was ik dan ook vijftiende.

No Comments

Geef een reactie