Goede kennismaking met Oldebroek voor Tom

Tom was duidelijk onder de indruk van de prachtige baan. Wahw! Maar echt een baan voor de 4takten. Dus hij wist dat hij wat extra’s moest geven om zich te plaatsen voor de A. Er hadden zich 84 rijders gemeld voor de MX2. De beste 21 van elk van de twee groepen gingen door naar de A.
 
Tijdtraining:
Tom wilde snel aan de slag en zette in het begin van de tijdtraining direct een mooie 10e tijd neer! Doordat hij zijn tijd niet meer verbeterde en een paar anderen wel was deze tijd goed voor de 17e tijd. Niet slecht!
 
1e Manche:
Tom moest van de 2e startrij van start, maar toch had hij een prima start en kwam  mooi midden in het veld terecht. Hierin bleef hij goed vol houden en finishte op een goede 24e plaats.
 
2e Manche:
Weer van dezelfde plek en op precies dezelfde manier weer een goede start! Het zat allemaal dicht op elkaar een Tom vocht hard voor elk plekje. Reed op een bepaald moment zelfs 21e maar maakte een foutje en kwam terug op de 29e plaats. Tom reed zich snel terug naar de 26e plaats en was net bezig om twee man voor hem te pakken toen in een keer de rode vlag uitging omdat er een rijder op de baan lag die niet behandeld kon worden. Helaas voor Tom anders had er zeker weer een 24e plaats ingezeten. Nu 26e!
 
Tevreden met een goed resultaat gingen we op pad naar Westerbork.

One Comment

 1. Hallo Tom
  hier een berichtje van oma knap hoor in de A te rijden en dan een 26ste plaats top hoor.
  Ja tom ik volg je op de voet niet op een motor hoor,is mij te link.
  Ik ben echt fan van jullie,maar dat weet je wel.
  nou Tom ook jij nog veel crosplezier en doe iedereen de groetjes
  knuffels opa en oma x x x x x x

  1

Geef een reactie