Max wint 1e wedstrijd Veluwetrofee

Het was ongelofelijk zwaar in Arnhem. De hele dag bleef het keihard regenen. Maar dat was voor Max geen belemmering om erg hard te rijden. Tijdens de training reed hij super over de grote baan waar zelfs 85cc grote wielen moeite hadden.

 
Het leek of hij waterskiede over de modder. Vol gas ging hij met zijn 65je te keer. De eerste manche werd helaas besloten om over de binnenbaan te rijden, maar dat zorgde er niet voor dat Max zijn enthousiasme verdween. Nino Dekker pakte kopstart maar Max zat er direct achter aan. Al snel nam Max de kop over en reed ver weg van de rest van het veld (85ers…). Foutloos pakte hij de winst.
 
De 2e manche werd afgelast omdat de baan in een moeras veranderd was. Max pakte zo eenvoudig de dagoverwinning bij de 85cc kleine wielen.

No Comments

Geef een reactie