Vasco van der Valk: Jong geleerd is oud gedaan

Vasco van der Valk rijdt op een KTM 50sx van Buitenhuis Racing. Op zijn site http://www.vascovandervalk.nl staat het volgende bericht:
 
Door onze vaste onderhoudsman en KTM 50SX-expert Peter Buitenhuis van Buitenhuis Racing is de motor van Vasco weer helemaal strak gemaakt.
 
Nieuwe ketting, tandwielen, luchtfilter, bougie en bougiedop. Verder de koppeling weer los, bij zo’n automaatje is dat het kwetsbaarste punt. Alle ringetjes weer schoongemaakt en weer netjes in elkaar zetten scheelt meestal enorm in het rijden. Ook de carburateur weer helemaal schoongemaakt, leek laatst of we er wat vocht in hadden. Sowieso is de motor wel een speciaal ding. Eerst reedt Peter’s zoon Kevin ermee dus dan weet je zeker dat alles wat mogelijk is er al aan gedaan is. Aankomende zondag de eerste Veluwe Trofee bij MC Arnhem, tenminste als het weer een beetje normaal gaat doen. De kans is groot want er wordt veel regen verwacht en dan is de baan onberijdbaar. Er schijnt daar toch al een enorm zware baan voor de kleintjes te liggen, we gaan het zien.
 
De KTM is er in ieder geval weer klaar voor!

No Comments

Geef een reactie