Bastiaan rijdt 2e clubwedstrijd SALZ

Om 8 uur vertrokken naar SALZ om daar de 2e clubwedstrijd te rijden. Het was giga druk, want de DMX werd ook verreden op SALZ. Maar we laten ons niet gek maken natuurlijk, dus gewoon lekker crossen! De training verliep niet echt goed en Bastiaan reed een 7e tijd.
 
1e manche.
Bastiaan had een slechte start en ging bijna als laatste door de 1e bocht, maar liet het daar niet bij zitten en ging toch nog achter de groep aan. Hij kwam niet lekker in zijn ritme dus eindigde op een 8e plaats, toch nog aardig!
 
2e manche.
Bastiaan had een goede start en kwam als 5e door de eerste bocht!!
Jammer genoeg zagen we hem niet meer voorbij komen, en stond hij te trappen door een valpartij-tje. Maar was daardoor de kopgroep kwijt geraakt, en kon daar ook niet meer bij komen.
Hij heeft toen rustig de manche uitgereden en is toch nog als 6e geëindigt.
Basje had vandaag niet echt een goeie dag en had hij er zelf ook geen lekker gevoel over. Vandaag weer meer geleerd van de foutjes die hij maakte, want nog een paar dagen en dan is toch echt de eerste KNMV wedstrijd op Ermelo. SPANNEND, de zenuwen gieren nu al door m’n lijf!! Gelukkig hoef ik niet te rijden, maar alleen toe te kijken naar mn broertje!
 
Groetjes, Maud

No Comments

Geef een reactie