2e Clubwedstrijd SALZ gewonnen door Max

Max mocht doordat een aantal mensen bezwaar bleken te hebben niet meer met 85cc kleine wielen meedoen op SALZ. Dit is erg vervelend voor Max omdat hij samen met Rowin Geerling niet echt tegenstand heeft bij de 65cc. Voor Max is veel meer te leren als hij gewoon strijd heeft om de eerste plaats bij de 85cc kleine wielen en is het nog een stuk veiliger ook voor hem en voor sommige net beginnende 65cc kleine wielen rijdertjes…


 
Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd doordat Max heel goed op heeft gelet. Maar het snelheidsverschil is wel erg groot als je ziet dat er nog maar 3 andere rijders in dezelfde ronde zaten als Max.
 
Tijdens de training reed Max voor het eerst op zijn nieuwe trainings-/reserve- motor die hij nog moest inrijden. Hoewel hij rustig aan deed zette hij toch nog een 2e tijd neer.
 
De eerste manche had Rowin een betere start dan Max. Max probeerde van alles maar het lukte hem niet om Rowin in te halen. Hij kwam volledig onder de modder en zonder bril terug.
 
De tweede manche leek een kopie te worden. Weer zelfde startscenario, maar Max had nu niet zoveel zin om weer de hele wedstrijd achter Rowin aan te rijden. Al snel pakte hij de kop over en vergrootte de afstand tot Rowin tot bijna een halve minuut.
 
Helaas moest hij zonder beker naar huis omdat deze alleen voor de DMX rijders was.

No Comments

Geef een reactie