Vrijdag dagje Lommel, zaterdag SALZ.

Bastiaan op SALZ
Vrijdag zijn Bastiaan en Stijn met beide vaders naar Lommel geweest in België en hebben daar heerlijk getraind. De baan was erg zwaar, de jongens konden alleen maar de baan rond rijden zonder één moment te zitten op de motor.
 
S’avonds om negen uur waren we weer in Amersfoort. En zijn Bastiaan en pa doorgereden naar Buitenhuisracing om daar de wedstrijdmotor van Bastiaan nog “even” te bestickeren. Ah fijn, om half 12 thuis aangekomen, zat er nog bezoek, zowaar uit Brabant. Stuwey Reijnders was weer in Amersfoort en kwam nog even gezellig langs met Raymond Wassenaar. Toen eindelijk naar bed, (beetje laat voor Basje) maar goed, het was een top dag en zeker de moeite waard!
 
1e Clubwedstrijd Salz.
 
Zaterdag dan eindelijk de eerste clubwedstrijd Salz.
We hadden er zin in, dus s’morgens 08:30 vertokken naar Leusden.
Bastiaan had nog erg veel spierpijn van de dag ervoor, maar hoorde pa zeggen; niet piepen maar gaan!
 
1e manche slechte start. Verder ging het wel redelijk, maar niet top!
2e manche weer slechte start, en ging als een na laatste de 1e bocht door. jammer! Verder wel lekker gereden. In ieder geval geen valpartijen, ondanks de gladde plekken op de baan. Uiteindelijk is Bastiaan op een 14e plek geeindigt en dat voor de 1e keer met de ‘grote jongens’ zoals Vince Riechers en Stijn Blom, kunnen we toch tevreden zijn!

One Comment

  1. Super gereden Bas! Trouwens, wat een mooie stickers!!!!

    1

Geef een reactie