Ook laatste wedstrijd Harskamp voor Max in de pocket

Max had na zijn overwinning gisteren in Westerbork een hele emmer zelfvertrouwen extra. In de training bleek dit al door lekker met een paar toppers in de 85cc hoge wielen mee te knallen alsof hij al jaren met hun mee reed.

 

1e Manche
Hoewel Max tijdens de start van de 1e manche zeker niet het eerste weg was wist hij na het uitkomen van de bocht toch al direct de koppositie te pakken in deze gezamenlijke klasse 65cc en 85cc laag. Max gaf gas en liet het niet meer los. Hij wist zelfs de snelste 85ers op een flinke achterstand te rijden en prima overwinning te pakken.
 
2e Manche
De 2e manche was de start iets slechter waardoor hij als 4e het bos in ging. Snel wist hij naar de 2e plaats te rijden en aan het wiel van Mitch van Essen (85cc) voerde Max flink de druk op. Met een prima inhaalaktie wist Max weer de kop te pakken en wist een voorsprong op te bouwen en zorgde voor een veilige afstand, zodat hij ondanks een paar kleine foutjes toch de voorsprong kon behouden. Max pakte dus ook de winst in de 2e manche totaal! Dus hiermee was de Harskamp Wintercup nog duidelijker voor Max en pakte ook nog de extra Cup voor de meeste punten over alle klassen in de laatste 8 manches. Max is er erg blij mee en geeft hem een goede opkikker zo vlak voor de start van het seizoen.

No Comments

Geef een reactie