Tom geniet van rijden met toppers!

Tom heeft afgelopen zaterdag kunnen proeven aan de snelheid van de kanshebbers op de titel bij MX2 Jeugd dit jaar. Hij gaf zijn Buitenhuis KTM 144SX goed de sporen en kon het tempo aardig volgen!

Zowel de eerste als de tweede manche maakte hij een paar kleine foutjes waardoor hij de aansluiting met de toppers verloor maar hij liet zien dat het met zijn snelheid in het zware zand wel goed zit. Beide manches wist hij met slechts een halve ronde achterstand op de top na zo’n 23 minuten binnen te komen. De eerste manche op een 7e plaats en de tweede manche op een 6e plaats. Dit belooft veel goeds voor het KNMV seizoen. Maar met op dit moment zo’n 98 inschrijvingen in de MX2 zal de strijd om bij de eerste 20 te zitten niet meevallen.

No Comments

Geef een reactie