Rob Verstegen Wint Pre-Proloog Valkenswaard

Vandaag, zaterdag 8 december, heeft Rob Verstegen in een spectaculaire stijl de RTL Dakar Pre-proloog 2008 van Valkenswaard gewonnen. Onder een enorme publieke belangstelling heeft de Udense garagehouder zijn eerste visitekaartje afgegeven.

Na zich via een kwalificatiereeks vrij gemakkelijk geplaatst te hebben ging Rob van start in de finale. Achter Dakar-cracks als Frans Verhoeven, Henk Knuiman en Daniel Willemsen dook hij als vierde de eerste bocht in.

Vrij snel al wist hij in een weergaloze stijl de drie rijders voor hem te verschalken. Verre sprongen makend, zwaaiend naar het publiek, wheelies trekkend en afsluitend met een ‘donut’ kreeg hij het publiek op de banken!

Breed lachend kwam hij terug het rennerskwartier in rijdend. Waar veel, heel veel belangstelling voor hem was van pers en fans.

Ook interviews geven doet hij of hij al jaren niet anders gedaan heeft. O.a. Skyline TV en RTL hebben een uitgebreid interview afgenomen dat binnenkort wordt uitgezonden. Na wat nagenieten en buurten en enkele biertjes ging alles, Rob, begeleiding en fans richting de huldiging waar hij ook de handen van publiek en collega’s op elkaar kreeg met zijn uitgelaten blijheid en een heuse ‘burnout’ (want de JH-MX KTM moest ook mee naar de prijsuitreiking natuurlijk).

Al zegt het winnen van deze pre-proloog natuurlijk nog niets over het echte werk straks in “Le Dakar”, maar toch, zijn eerste PR-stunt voor zichzelf en zeker ook voor de sponsoren mag er wezen. Proficiat Rob.

Voor meer foto’s (41 stuks) Klik HIER of op een van bovenstaande foto’s

Bron: www.verstegendakar.com

No Comments

Geef een reactie