Max Engelen: 1e Wintercup Harskamp

Het was best wat regenachtig. Afgelopen nacht was er best wel wat water uit de lucht komen vallen waardoor de baan best zwaar was.

Training:
Max had nog een beetje last van het feestje gisteravond bij Appy Robben. (Beetje te laat naar bed misschien…). Toch knalde hij gigantisch hard over de baan. Tussen de 85cc hoge wielen voelt hij zich blijkbaar thuis. Het tempo is namelijk vaak hetzelfde..

 

Eerste Manche:
Max trekt een slecht nummertje en moest een plek op de tweede startrij zoeken. Start is hierdoor waardeloos en hij wordt helemaal onder de modder gespoten. Tot overmaat van ramp begint het later nog even flink te regenen. Zijn bril veranderde in dik matglas waar niks meer door te zien was. Bril werd afgedaan, waardoor hij toch wel een beetje schrok van diepe knippen… Iets gas werd teruggenomen. Toch met grote voorsprong een 1e plaats bij de 65cc en een 3e plaats bij de 85cc kleine wielen.

 

Tweede Manche:
Nu natuurlijk wel op de eerste startrij. Start was beter maar toch blijft het starten vanaf beton niet Max zijn sterkste kant… Middenin de groep begon Max aan de 2e manche. Hij moest even op gang komen. Hiervoor had hij 2 rondes nodig, maar toen ging het gas er ook weer goed op. Hij haalde nog een flink aantal rijders in en kwam hierdoor zelfs op een 2e plaats bij de 85cc kleine wielen terecht en uiteraard weer 1e van de 65cc kleine wielen.

 

Totaal van de dag: 1e 65cc; 2e 85cc kleine wielen

No Comments

Geef een reactie