Max Engelen: Openbeker Harskamp

Aan het begin van het winterseizoen opent Harskamp altijd traditioneel met een openbeker wedstrijd die nog niet meetelt voor de Harskamp Cup die hierna over 6 wedstrijden wordt gereden in meestal zeer zware omstandigheden. Max vindt dit een prachtige baan en had zich er ook erg op verheugd. Helaas was de opkomst erg laag, maar doordat de 65 met de 85 werd gecombineerd was het toch nog erg leuk voor Max.

 

Training:

Max begint als eerste aan de (lange) training en rijdt van begin tot eind op kop waarbij het erop leek alsof er een klein duiveltje over de baan vloog…

Eerste Manche:

Goeie start en Max kan gelijk als 2e aan de wedstrijd beginnen achter een 85cc hoge wielen. Max gaat aardig te keer en wordt alleen nog maar door een andere 85cc hoog voorbij gereden. 1e 65cc

Tweede Manche:

Bij het oprijden naar het starthek viel plotseling Max zijn motor uit. Snel aantrappen lukte niet en er werd zelfs even aan opgeven gedacht. Toen iedereen al aan het hek stond deed hij het plotseling weer. Stresssss. Snel aan het hek, maar heel slecht weg. Als 15e door de bocht. Na de 1e ronde kwam Max alweer als 6e door en zo klom hij al snel op naar de 4e plaats totaal. Achter drie 85cc hoge wielen… Dus weer eenvoudig 1e bij de 65cc.

Totaal van de dag: 1e 65cc; 1e 85cc kleine wielen en 3e 85cc hoge wielen…

Trots en nog nagenietend ging Max met een mooie beker en een mooie bos bloemen naar huis!

No Comments

Geef een reactie